Wantij

Zeiljacht: Wantij

Ervaring met NautiSail delivery:
De Wantij van Marina Ayamonte – Zuid-Spanje naar Veerhaven – Rotterdam.
De Urker-kotter Wantij is zowel ons huis als onze werkplaats, waar we de winter van 2009/2010 in Zuid-Spanje op woonden en werkten. Half april 2010 moesten wij plotseling besluiten onze motorsailor Wantij naar Nederland te laten transporteren. Een zoektocht op internet leverde een paar adressen op voor delivery, waaronder NautiSail.
We wilden onze boot uiterlijk eind mei in Nederland hebben en natuurlijk voor een schappelijke prijs.
Het eerste telefonische contact met Ben Roos van NautiSail was plezierig. Hij begreep onze haast en leverde binnen twee dagen een overzichtelijke offerte. De offerte en het kennismakingsgesprek, waarin we de specificaties en uitrusting van onze boot bespraken, gaven ons voldoende vertrouwen. Het contract werd gesloten en de verwachte aankomsttijd van ons schip in de Veerhaven was 25 mei.
Op maandag 10 mei arriveerden de schipper en zijn maat in de marina van Ayamonte, waar zij de boot vaarklaar maakten en op 11 mei vertrokken. Ben heeft ons via sms op de hoogte gehouden van de voortgang van de tocht en ons geraadpleegd over een aantal kleine storingen, die hij onderweg adequaat heeft opgelost.
Ondanks de ongunstige weersomstandigheden, voortdurend noord-noordoostenwind, is ons schip keurig zonder averij op 25 mei in de Veerhaven binnengelopen. Daarom aarzelen we niet Ben aan te bevelen voor dit type deliveries.

SiXpack

Zeiljacht: SiXpack

Dag Ben,
Dank voor de zeer uitgebreide en correcte aflevering.
Ook van mijn kant dank en waardering. Ik zal U zeker aanbevelen in mijn netwerk.

Bounty

Zeiljacht: Bounty

Beste Ben, Bijgaande mail heb ik aan de crew gezonden. Ook mijn dank voor het professioneel organiseren van de delivery.
De schipper was een vakman.
Beste crew, Nu de boot in Barendrecht op de wal staat en inmiddels de belangrijkste klussen zijn geklaard, heb ik even tijd om op adem te komen. Nu dan even een berichtje van mij dat ik het goed heb getroffen met jullie het was een fijn en veilig gevoel zulke bekwame mensen om mij heen te hebben. Het weer was niet geweldig in de Golf van Biskaje eerst harde wind uit het SW, en toen een paar dagen NE wind op de kop. Gelukkig wist onze bekwame schipper er mee om te gaan en de getij-stroom in het Engels kanaal goed te benutten zodat we ook het tij naar Vlissingen mee hadden en mijn vrouw aan boord kon stappen en 2 anderen gelijk naar huis konden reizen. Het gaat jullie goed en misschien tot ziens.
De hartelijke groeten van ……….Ria en Joop. s.y. Bounty.

Renske

Zeiljacht: Renske

In de loop van vorig jaar hebben we besloten Sardinië te kiezen als nieuwe thuishaven voor onze Contest 50 CS.
Na een aanvraag offerte bij Nautisail kregen we heel snel een keurige en glasheldere aanbieding waarmee we in staat waren verder over de planning na te denken. Vervolgens plezierig telefonisch overleg en een bezoek aan ons schip waar, ook wat de adviezen betreffende de uitrusting van het schip, duidelijk bleek dat Nautisail serieus en goed ter zake kundig is. Voor de overtocht heeft Nautisail een schipper en opstapper verzorgd en was onze zoon co-schipper. Na een proefvaart met de schipper de laatste details in orde gemaakt zodat het schip klaar lag voor de reis. Ook de schipper was uitermate serieus en zeer ervaren. De reis zelf is voorspoedig gegaan en de bestemming is zelfs sneller bereikt dan was verwacht. De contacten en communicatie aan boord waren prima en plezierig en via AIS konden we volgen waar het schip zich bevond. Bij overname van het schip in de Middellandse Zee lag alles er schoon en keurig verzorgd bij en waren tijdens de reis kleine verbeteringen aangebracht. Het overzeilen van je schip door Nautisail kan ik zeker aan bevelen. Het is een snelle en relatief voordelige wijze om je schip op een gedroomde bestemming te krijgen in een voor beide parijen plezierige sfeer.

Slow Motion

Zeiljacht: Slow Motion

Dag Ben,
Nog bedankt voor de goede service en veel succes met de organisatie!
Wij verwachten morgen de kinderen en hoppen dan verder Spanjewaarts!

Osiris

Zeiljacht: Osiris

Dear Ben, I’ve written this recommendation of your work to share with other users.
Details of the Recommendation: “Ben Roos van Nautisail heeft zeer recent mijn schip van Mallorca naar Nederland gevaren. De samenwerking, kwaliteit van voorbereiding en dienstverlening heb ik als zeer prettig ervaren. Bovendien heeft Ben dit tegen een uiterst schappelijk tarief voor mij uitgevoerd. Wij genieten nu van onze boot op het NL water. Nautisail is een aanrader!” Service Category: Transport Zeiljacht Year first hired: 2011 Top Qualities: Great Results, Expert, Good Value

Zeiljacht Njord

Zeiljacht: Njord

Beste Ben, Heb nog steeds zeer goede herinneringen aan de reis en geniet van het gemak dat de NJORD in de Zuiderhaven van Harlingen voor mij betekent. Zou het volgende nog willen zeggen:
Als je lijst van beschikbare bemanningsleden is uitgeput en je toch moet varen, dan probeer je redding te zoeken op internet. De website nautisail.nl bracht mij die redding. Op een zeer snelle, effectieve en prettig zakelijke wijze had ik ineens de beschikking over een co-schipper en een opstapper. Beiden hadden naast de nodige diploma’s een indrukwekkende vaarCV. Tijdens de reis van NW Spanje naar Harlingen bleek niet alleen hun professionaliteit, maar ook dat ze een prettig gezelschap waren aan boord. Het werd niet alleen een snelle – 900 Nm in acht vaardagen – reis maar vooral ook één met een van het begin af aan goed werkend team als bemanning. Een geweldige ervaring en NautiSail een absolute aanrader als redder in de nood!
Foto’s die ik bijvoeg laten zien hoe de NautiSail-bemanning voor aanvang het schip controleert en uiteindelijk gemeerd op de ligplaats in Harlingen.
Met hartelijke groet, Koen

Scroll up